Fondatorul Onchain Capital increzator in cresterea cotatiilor BCH si ETH

110 0

Fondatorul Onchain Capital si gazda emisiunii “Crypto Trader” din Africa de Sud, Ran Neu-Ner, a discutat recent despre estimarile sale in ceea ce priveste reglementarea cripto monedelor, ofertele initiale de moneda (ICO) si a impartasit perspectivele sale pentru mai multe piete de top in ceea ce priveste cripto monedele.  Neu-Ner a descris monedele Bitcoin Cash și Ethereum ca piete pe care intentioneaza sa aplice strategia “HODL”(pastrezi cripto monedele), adaugand ca in acest moment el trece de la investitiile in BTC spre alte monede virtuale mai “interesante”.

Fondatorul Onchain Capital avertizeaza ca lipsa de reglementari poate sufoca intreaga industrie a cripto monedelor

Intr-un interviu pentru CNBC la emisiunea “Fast Money”, Neu-Ner a afirmat ca  SEC (Comisia Americana pentru Valori Imobiliare si Burse) si-a asumat o pozitie adecvata in monitorizarea cu atentie a pietelor de cripto monede pana acum, dar a avertizat ca un esec in introducerea unor mecanisme de control clare referitoare la monedele virtuale ar putea fi in detrimentul industriei cripto in crestere din Statele Unite.

“Cred ca initiativa SEC a fost una minunata, dar cred ca glumele se refera la SEC acum, deoarece ei trebuie sa vina cu reglementari iar daca nu se intampla asa, ar putea inabusi o intreaga industrie, ” a spus el.

Neu-Ner a mai adaugat: “Acum stiu ca acestea echilibreaza protectia investitorilor cu necesitatea de a dezvolta o industrie, dar daca va uitati in locuri precum Japonia si Singapore, acestea au ICO-uri de succes, au o industrie infloritoare, iar frica mea, calatorind foarte mult in acea regiune, este faptul ca SUA ar putea fi în realitate in urma si ca nu putem dezvolta un “silicon valley” in SUA, pentru ca toate acestea vor migra catre legislatiile favorabile acestor ICO-uri.”

Domnul Neu-Ner avertizeaza ca exista riscul unei migratii a creierelor daca autoritatile esueaza in procesul de reglementare

Cand a fost intrebat daca a crezut ca inovarea continua in sectorul cripto monedelor a fost conditionata de reglementarea industriei ICO, fondatorul Onchain Capital a declarat: “Ei bine,  puteti obtine inovatia fara ICO si asta fac americanii, ei inregistreaza companii in locuri precum Malta, Gibraltar, Singapore si locuri in care exista stimulente fiscale favorabile, de asemenea si in locuri in care exista reglementari pozitive referitoare la ICO “.

Neu-Ner a avertizat ca “SUA ar putea sa-si trimita creierele spre aceste zone – daca mergeti in Singapore sau Japonia, vorbiti cu americanii care sunt acolo pentru ca doresc sa lanseze ICO-uri. “

“Cred ca SEC a ales o abordare responsabila, asteptand sa vada in timp ce se intampla cu industria, dar acum stim ca fenomenul cripto este real, stim ca cripto si blockchain nu pleaca nicaieri in viitorul apropiat. Si acum trebuie sa se implice si sa ne dea un fel de regulament, asta pentru a sti unde ne aflam “, a concluzionat el.

Fondatorul Onchain renunta la BTC

Dl. Neu-Ner a participat, de asemenea, la emisiunea Fast Money, rubrica “HODL sau FODL?”, in care a evaluat perspectivele mai multor cripto monede.

In ceea ce priveste BTC, el a declarat: “Imi place foarte mult, dar ma duc spre FODL. Neu-Ner a declarat ca, desi crede ca pretul Bitcoin-ului este in prezent “scazut” si ca pretul “va continua sa creasca […] incet dar intr-un mod stabil”, el a subliniat ca “exista mai multe cripto monede interesante si daca ma intrebi daca ma duc sa-mi pun banii intr-un bitcoin sau ceva mai interesant, o sa merg cu ceva mai interesant”.

Cand a fost intrebat daca raspunsul lui FODL la bitcoin a fost cauzat de o mai mare investitie institutionala care atenueaza volatilitatea pietelor BTC, Neu-Ner a declarat : “un pic din asta, insa, o multime de bani pleaca de la Bitcoin , chiar ethereum si monedele mai bine stabilite, spre aceasta frenezie ICO. ”

Neu-Ner a continuat: “Exista o astfel de frenezie care nu se petrece pe piete […] unde sute de milioane de dolari intra in ICO – de unde provin acesti bani? Nu vin din FIAT, sunt oameni care lichidizeaza Bitcoin si Ethereum detinut, iar cand fac asta pietele vor cobora.” In ciuda acestor lucruri, Neu-Ner are o viziune optimista pentru BTC Si ETH, adaugand ca “Acestea fiind spuse, cred că investitorii instituionali vor investi pana la sfarsitul acestui an – vor investi mai intai in Bitcoin apoi in Ethereum, si dupa  piata va merge in sus”.

 Neu-Ner este increzator in cresterea cotatiilor BCH si ETH

Cand a fost intrebat de perspectiva lui Bitcoin Cash, Neu-Ner a declarat cu hotarare ca este “HODLing”, adaugand: “Cred ca exista foarte mult potential pentru Bitcoin Cash, imi place echipa – baieți cu vechime in ceea ce priveste Bitcoin.”

Dl. Neu-Ner a mai spus in gluma ca pozitia sa il va face sa fie “ucis pe Twitter” de “trolls and bitcoin maximalists”, adaugand ca “imi place atat Bitcoin Cash cat si Bitcoin in mod egal, dar daca ma intrebati unde imi pun banii acum, Bitcoin Cash are mai mult potential. “In ceea ce priveste Ethereum, Neu-Ner declara “HODL sigur”, adaugand ca “au cea mai mare comunitate din industrie – mii de oameni, cei mai destepti din industrie.Au cazuri de utilizare, [si] isi rezolva problemele de scalare […] asa ca tin Ethereum.”

Neu-Ner arunca XRP la gunoi

Cat despre XRP, fondatorul Onchain Capital, a declarat: “Ripple il arunc la gunoi”, si apoi a dezvoltat incercand sa faca distinctia intre “Ripple, compania – una dintre cele mai bune companii din cate cunosc” si “XRP, tokenul – a carui utilitate nu o pot intelege”.
Dl. Neu-Ner a declarat ca “Ripple, compania, rezolva problemele sistemelor bancare, inlocuieste transferurile interbancare, realizeaza transferurile internaționale de bani”, asa ca “nu este nevoie de tokenul XRP pentru a face acest lucru”.
Dl. Neu-Ner a concluzionat ca “Din cate stiu eu, nu gasesc nici un folos pentru token, asa ca nu investesc in XRP” si apoi a adaugat ca “este centralizat si asta invinge intregul scop al blockchain”.

Sursa: www.bitcoin.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.