Binance si-a marit de patru ori baza de utilizatori din ianuarie

90 0

In ultimele sase luni s-a observat ca piata criptomonedelor sufera un declin abrupt iar multi investitori temporari isi indreapta atentia in alta parte, insa pentru operatorul de schimb Binance a fost o perioada de crestere totala.

Compania care opereaza una dintre cele mai mari platform de schimb de criptomonede din lume, raporteaza ca baza de utilizatori a crescut de patru ori de la inceputul anului. Platforma are acum 9 milioane de utilizatori, de la putin peste 2 milioane in luna ianuarie, potrivit Bloomberg.

Cu toate acestea, cresterea nu a fost reflectata in profiturile companiei, volumul tranzactiilor scazand brusc cu toate ca se astepta ca pretul criptomonedelor sa creasca din decembrie. Binance a obtinut profit in valoare de 150 milioane USD in primul trimestru, in scadere de la 200 milioane USD in T4. Compania declara ca  inregistreaza o medie de aproximativ 1,4 miliarde USD in volumul zilnic de tranzactionare pe parcursul acestei perioade.

Acestea fiind spuse, volumul zilnic de tranzactionare al Binance va avea probabil o crestere semnificativa in viitorul apropiat, deoarece bursa se pregateste sa lanseze primele sale perechi fiat, care vor fi listate in raport cu euro. Pana in prezent, platforma a oferit doar perechile crypto-to-crypto , astfel incat capacitatea de a servi ca o rampa on-off fiat va deveni o optiune atractiva chiar si pentru investitori.

Anuntul sustine ca Binance – care a fost infiintata in Hong Kong – a deschis un birou in Malta, care a adoptat o legislatie cripto prietenoasa in incercarea de a deveni “insula Blockchain” a Europei. CEO-ul Changpeng Zhao a declarat pentru Bloomberg ca exchange-ul este de asemenea aproape de a primi licentiere in Jersey, unde intentioneaza sa deschida un birou cu pana la 100 de angajati. El a mai spus ca directorii companiei au fost implicati in discutii cu autoritatile de reglementare si potentialii parteneri bancari din Taiwan.

Binance a lansat, de asemenea, recent un fond VC(Venture Capital), care spune ca va investi 1 miliard USD in blockchain si in oferte initiale de moneda(ICO) in urmatorii cativa ani.

Sursa: www.ccn.com
Imagine: Shuttersck

Leave A Reply

Your email address will not be published.