Tatal lui Paris Hilton, mogulul din domeniul hotelier, vinde un conac in valoare de 38 milioane de USD pentru criptomonede

259 0

Richard “Rick” Hilton, presedintele Hilton & Hyland si tatal starului american Paris Hilton, vinde conacul Palazzetto in valoare de 38 milioane USD printr-o licitatie cripto. Conacul construit in secolul al XVI-lea este situat in Roma si are 11 dormitoare si 15 bai.

Conac de 38 milioane USD de vanzare. Se accepta Bitcoin

Norocosul castigator va ajunge sa locuiasca in proprietatea care detine trei bucatarii, un cinematograf, un centru spa si o sala de gimnastica. Cladirea este conectata la Palazzo Grande si este public cunoscuta sub numele de Palazzo Albertoni Spinola. Proprietarii conacului au cautat ajutorul lui Hilton & Hyland in gasirea unei persoane care ar fi interesata sa locuiasca in conac.

Hilton a incheiat un parteneriat cu platforma  imobiliara internationala cripto Propy pentru a gazdui evenimentul. Licitatia va avea loc pe 28 iunie (ora 15:00 ET), cu inregistrarea deschisa pana pe 27 iunie. Oamenii au dreptul sa liciteze in dolari sau in criptomonede dupa ce si-au creat un cont pe Propy.
“Licitatia prezinta increderea in crestere a domeniului imobiliar in blockchain si ofera investitorilor in cripto posibilitatea de a-si diversifica si consolida portofoliul cu un activ trofeu”, a spus Hilton.
In ultimii ani, un numar din ce in ce mai mare de persoane au inceput sa accepte plati de criptomonede pentru tranzactiile imobiliare. Aston Plaza & Residences, situat in Dubai, a vandut viitorilor proprietari 50 de apartamente in Bitcoin in luna februarie 2018. Anul trecut, un alt sustinator al criptomonedelor in varsta de 49 de ani si-a pus in vanzare proprietatea in valoare de 80.000 de lire sterline. El a spus ca indifferent daca pretul bitcoin-ului a scazut, el va onora acordul.

Interesul familiei Hilton in blockchain si criptomonede

 Acesta nu este primul proiect de tip blockchain sustinut de Rick Hilton. El a devenit consilierul senior pentru platforma AQUA Intelligence bazata pe blockchain in mai 2018. Nu este singurul din familia Hilton interest de blockchain.

Anul trecut, Paris Hilton a promovat tokenul Lydian al lui Gravity 4 cu hashtag-ul  #ThisIsNotAnAd. Cu toate acestea, cand a fost dezvaluit faptul ca Gurbasksh Chahal, CEO al Gravity4, a fost implicat in probleme juridice, Hilton a sters toate tweet-urile sale legate de LydianCoin. Ca urmare a altor fraude cripto, SEC a remarcat faptul ca sustinerea de catre Paris Hilton a acestei monede virtuale a sporit cu siguranta interesul pentru publicul larg. Beth-ann Roth, fost avocat la Capital Fund Law, a declarat ca celebritatile ar trebui sa cunoasca produsul inainte de a-l promova, deoarece ar putea fi taxate pentru promovarea schemelor de investitii frauduloase.

Sursa: www.ccn.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.