Cinci conferinte importante ale verii 2018 despre Blockchain si Cripto

175 0

Blockchain este o industrie sociala si pentru a reusi nu sunt intotdeauna suficiente abilitatile tehnice si norocul, ci este nevoie de networking, colaborare si sa fii mereu in pas cu evolutiiile tehnologice. La randul lor, conferintele de tip blockchain reprezinta o piatra de temelie pentru a ajuta participantii sa ramana in topul acestui sector ce se afla in continua miscar

 Vara este in mod traditional o perioada pentru calatorii – de ce sa nu bifati cateva conferinte de tip blockchain? Iata cateva evenimente din perioada urmatoare la care sunteti asteptati:

Conferinta Mondiala Blockchain

 In America de Nord, Conferinta Mondiala Blockchain va avea loc in New Jersey in perioada 11-13 iulie. Speakerii principali sunt:

  • Alex Mashinsky, CEO al Celsius Network
  • Cindy Yang, director adjunct al Duane Morris LLP’s Fintech Industry Group
  • John McAfee, binecunoscutul sustinator al industriei cripto

O serie de ICO-uri, asemenea companiei multinationale din domeniul ospitalitatii AirStayz, vor face prezentari. Peste 120 de expozanti vor face demo-uri pentru 8 000 de participanti, in timp ce 25 000 de persoane vor viziona evenimentele prin live streaming.

Situat la mica distanta de New York , evenimentul va atrage multi utilizatoi de cripto si lideri financiari din regiune si din lume. Acesta va avea loc la Harrah’s Resort and Casino si va include petreceri la piscina cu DJ celebrii precum  Khaled si Tiesto.

 

FinTech Londra

Saptamana Fintech Londra 2018, se va desfasura in perioada 6 iulie – 13 iulie la QEII Centre. Speakerii importanti sunt:

  • Jason Kelley, Director General al IBM Blockchain Services
  • Dominik Schiener, cofondator al IOTA
  • Richard Cook, seful Emerging Technology la Royal Bank of Scotland

Organizatorii se asteapta la 600-1000 de participanti/zi din peste 50 de tari.

Formatul saptamanal permite aprofundarea diferitelor zone ale lumii cripto. Evenimentele incep cu un hackathon care se va desfasura pe perioada intregului weekend, in care echipele concureaza in cadrul unor proiecte care abordeaza probleme sociale urgente (tema din acest an este “Femeile, Schimbarile climatice, Insulele mici si Oceanele”). Diferitele zile ale saptamanii se vor concentra pe diferite aspecte ale fintech-ului, cripto-ului si blockchain-ului.

Summit-ul Blockchain din Singapore

Singapore este un lider in blockchain, iar ICO Watch List il raporteaza drept cel mai prolific generator de ICO-uri din Asia (si al 5-lea in lume), in consecinta, guvernul lor si-a exprimat un interes activ in promovarea inovatiei in blockchain.

Summit-ul Singapore 2018 pe blockchain se asteapta sa fie unul dintre cele mai remarcabile evenimente de networking in domeniul cripto din Singapore. Conferinta de o zi cuprinde peste 60 de speakeri, 40 de expozanti si 25 de studii de caz. Masa rotunda va permite discutii aprofundate si oportunitati de colaborare.

Summitu-ul se va desfasura in ziua de 28 august 2018.

Blockchain Futurist Conference

Blockchain Futurist Conference din Toronto se va concentra pe ceea ce se va intampla in viitor in lumea blockchain. Lista de speakeri pentru anul 2018 este inca in curs de finalizare, insa echipa din spatele evenimentului (Untraceable) a atras deja speakeri remarcabili pentru alte evenimente, inclusiv inventatorul Ethereum Vitalik Buterin, CEO-ul Overstock Patrick Byrne, fondatorul Cardano Charles Hoskinson si fondatorul Litecoin Charlie Lee.

Cu un design scenic neobisnuit de sclipitor la complexul de divertisment Rebel, conferinta va avea loc in perioada 14-16 august.

Blockchain Expo Europe

Blockchain Expo Europe va fi una dintre cele mai mari conferinte de vara, care va atrage un numar aproximativ de 8.000 de participanti la Amsterdam in perioada 27-28 iunie. Legatura cu IoT Tech Expo si AI Expo asigura o multime de vizitatori comuni intre aceste doua zone, oferind un numar semnificativ de participanti cu profil de “tech influencer”, baze de colaborare si discutii intre diferite domenii din tehnologie.

In plus fata de speakeri precum Brian Behlendorf, director executiv al Hyperledger, evenimentul ofera chiar aplicatia dedicata pentru networking, care ii ajuta pe participanti sa gaseasca informatii de contact si sa planifice intalniri. Premiile “The Blocks” vor fi prezentate liderilor industriei la sfarsitul primei zile a expozitiei.

Iata un review al expozitiei din 2017 de la Berlin:

Sursa: www.cryptoslate.com
www.youtube.com

 

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.