Pretul Ethereum Classic sfideaza piata in scadere intr-o singura zi de tranzactionare

434 0

Pretul ethereum classic a continuat sa creasca inexorabil joi dupa-amiaza, ajungand la 17,71 USD conform Binance Exchange – o crestere de 7% intr-o singura zi.

Ar putea exista mai multi factori care influenteaza aceasta miscare a preturilor. Cea mai importanta este listarea pe Coinbase, ceea ce a fost surprinzator avand in vedere ca si alti concurenti urmaresc listarea si inca nu au reusit, cum ar fi tokenul Ripple XRP.

Deasemenea volumul de tranzactionare a crescut semnificativ in ultimele zile, cand pretul a urcat de la un nivel scazut de aproximativ 13,50 USD la 17,74 USD si pare a fi in continuare in crestere.

Totusi, listarea pe Coinbase a fost anuntata cu ceva timp in urma, iar ETC continua sa creasca, castigand peste 20% in ultimele 48 de ore. Daca acesta continua sa creasca in acest mod, am putea reveni peste pragul psihologic de 20 USD, cu un impuls spre un maxim de 24 de USD nu atat de departe. Iunie a fost o alta luna proasta pentru cripto, cu scaderi de la 10-20% pentru aproape toate criptomonedele.

Desi nu se poate determina exact ceea anume provoaca acest val, cel putin se pot vedea miscarile istorice ale pretului ethereum clasic, pentru a incerca sa intelegem ce se poate intampla in continuare cu aceasta criptomoneda. Daca aceasta tendinta pozitiva continua, cat de mult poate sa creasca ethereum clasic?

Valoarea istorica de pana acum pentru ETC se ridica la 45,51 USD. Alte varfuri includ 42,38 USD inregistrat la sfarsitul lunii februarie si 24,70 USD inregistrat la inceputul lunii mai.

Inainte de a atinge nivelul max. de 45.51 USD, ethereum clasic a crescut de la 26.99 USD inregistrand o apreciere de 68%. De asemenea, inainte de a atinge un maxim de 42,38 USD, ethereum clasic a crescut de la 25,92 USD, inregistrand o crestere de 63%. In cele din urma, in luna mai, inainte de a atinge un maxim de 24,70 USD, ethereum clasic a crescut de la 16,15 USD, inregistrand o crestere de 52%. In medie, aceasta este o crestere de 61% pentru ethereum clasic.

Desigur, asta se bazeaza pe speculatii. De asemenea, in cadrul exemplelor de mai sus,

Pietele s-au manifestat foarte diferit asa ca putem doar sa presupunem ca actuala crestere a ETC va fi de aproximativ 61%, desi istoric aceasta ar parea ca ar fi evolutia intalnita inaintea fiecaruia dintre ultimile trei varfuri. Probabil ca depindem de o coincidenta, dar daca istoria nu se repeta, estimarile pot fi aruncate pe geam.

Din punct de vedere istoric, ethereum clasic urca, de obicei, cu peste 60% sau aproape si astfel am putea vedea ca acest salt curent se materializeaza in ceva similar, desi stadiul actual al pietelor sugereaza tocmai contrariul.

Sursa: www.ccn.com
Imagini: Shutterstock

Leave A Reply

Your email address will not be published.