Litecoin Foundation si Tokenpay au achizitionat actiuni la o banca germana

190 0

Tokenpay Swiss AG a confirmat in mod oficial ca a achizitionat un procent de 9,9% din WEG Bank AG in parteneriat cu Litecoin Foundation. Termenii acordului vor include, de asemenea, optiuni pentru achizitionarea a aproximativ 90% din totalul actiunilor bancii, in asteptarea aprobarii autoritatii de reglementare.

Litecoin Foundation si Tokenpay dobandesc 10% dintr-o banca germana 

Tokenpay a dezvaluit ca un parteneriat strategic dintre acesta si Litecoin Foundation va dobandi o participare de aproximativ 10% in institutia financiara germana WEG Bank.

Potrivit unui comunicat de presa publicat de Tokenpay, ca urmare a acestui acord, WEG Bank “va oferi expertiza sa tehnologica si de marketing de top catre Tokenpay si catre numeroasele sale initiative blockchain”, mentionand in mod special Tpay Cryptocurrency, Efin Decentralized Exchange, Tokensuisse Asset Management, WEG Bank Fintech Platform si Multisignature Transaction Engine.

Directorul general al Litecoin Foundation, Charlie Lee, a felicitat parteneriatul, precizand: “Acest parteneriat este un castig urias atat pentru Litecoin, cat si pentru Tokenpay. Astept cu nerabdare sa integrez Litecoin cu WEG Bank AG si cu toate serviciile pe care le ofera, pentru a face mai simplu pentru oricine sa cumpere si sa utilizeze Litecoin. Sunt, de asemenea, incantat de sprijinul Litecoin pentru platforma de schimb decentralizata a lui Tokenpay, Efin “.

Domnul Jorg E. Wilhelm, seful consiliului de supraveghere al Tokenpay Swiss AG, a declarat: “Suntem incantati sa fim in curs de a obtine o participare intr-o banca de succes cu sediul in Germania, cum ar fi WEG. Ecosistemul nostru, format din  reteaua blockchain Tpay, WEG Bank, Tokensuisse si Litecoin Foundation, ne ofera o oportunitate extraordinara in ceea ce priveste solutiile comerciale, impreuna cu o baza de clienti puternica si diversificata pentru activitatea noastra de emitere de carduri de debit cripto. Realitatea tangibila a depasirii decalajului intre lumea veche si cea noua este electrizanta. ”

Acordul poate ajunge la achizitionarea a 90% din WEG 

Termenii acordului vor include, de asemenea, “optiuni pentru achizitionarea a aproximativ 90% din totalul bancii in asteptarea aprobarii autoritatii de reglementare”. Declaratia adauga ca “in temeiul legislatiei bancare germane, nicio entitate nu poate detine mai mult de 9,9% dintr-o banca fara aprobarea autoritatii de reglementare”. Tokenpay “intentioneaza sa-si exercite optiunile de a achizitiona actiunile ramase ale WEG Bank pe care are dreptul sa le achizitioneze” in cazul in care aprobarea pentru acest lucru va fi acordata.

Matthias von Hauff, fondator si CEO al WEG Bank AG, a declarat: “Parteneriatul cu institutii inovatoare, cum ar fi Tokenpay si Litecoin, ar putea sa apara neasteptat pentru o institutie foarte conservatoare ca noi. Dar am examinat amanuntit si cu sarguinta perspectivele unui viitor comun si am devenit convinsi ca viitorul bancar va face inevitabila adoptarea unor astfel de metode de plata moderne. De aceea, suntem mandri ca vom colabora cu cei mai buni din domeniu “.

Sursa: www.bitcoin.com
Sursa foto: Shutterstock

Leave A Reply

Your email address will not be published.