Cum sa lansati un ICO fara probleme juridice?

296 0

Incercati sa va lansati proiectul printr-un ICO, dar toata lumea cu care vorbiti spune ca este foarte greu sa reusiti sa faceti asta?

Alegerea jurisdictiei cu cea mai potrivita legislatie pentru a va inregistra compania, construirea relatiilor cu bancile, gasirea celor mai buni avocati, identificarea abordarii tehnice corecte pentru crearea tokenurilor… Totul ar putea parea un cosmar, dar…

Lucruri de stiut despre ICO-uri

De la inceputul anului 2017, ICO-urile au atras investitii de peste 19,1 miliarde de dolari, potrivit CoinDesk. Din ce in ce mai multe companii si oameni de afaceri din intreaga lume sunt interesati sa se implice in fenomenul ICO.

Ceea ce este fascinant in ceea ce priveste ofertele initiale de moneda este ca totul este directionat electronic prin intermediul retelelor globale blockchain, ceea ce inseamna ca este o modalitate foarte usoara pentru corporatii sa afle singure unde regulile sunt cele mai potrivite pentru activitatea lor.

In ceea ce priveste clasificarea tokenurilor ICO exista doua categorii diferite:

 • Utility tokens – acest tip de token este folosit in proiectele de vanzari, cum ar fi: un statut de membru, o precomanda, o reducere, etc. Aceste tokenuri au preturi fluctuante si au o legatura secundara cu cresterea companiei in conditiile lipsei tokenului (cerere crescuta) de pe piata;
 • Security tokens – acest al doilea tip de tokenuri au o legatura directa cu cresterea companiei. Ele sunt de obicei percepute ca incadrandu-se in limitele regulilor prudentiale.

Source: Smithandcrown.com

 

Secretele ofertelor de servicii pentru ICO-uri

Referitor la serviciile pentru ICO-uri, trebuie sa stiti ca, daca alegeti sa cumparati, platformele care utilizeaza asemenea servicii au ca obiectiv sa va ofere o experienta completa.

Aceste servicii sunt menite sa permita ofertelor initiale de moneda sa depaseasca orice bariera existenta in calea adoptiei si investitiilor, dar si sa fie compatibile cu legislatia bancara si cu reglementarile legale. Unul dintre cele mai importante aspecte legate de aceste servicii este acela ca prin intermediul lor investitorilor le este mult mai facil sa cumpere tokenuri in orice tip de proiect.

Unul dintre obstacolele pe care proprietarii unui ICO il pot intalni este riscul de a nu putea folosi fondurile stranse in timpul ofertei din cauza:

 • legislatiei locale
 • relatiei cu bancile
 • procedurilor necorespunzatoare legate de KYC / AML / CDD

Acest lucru se intampla in principal din cauza unui KYC insuficient sau neconform. Bancile ar putea cere mai multe informatii despre identitatea investitorilor dvs. sau chiar sa va respinga complet fondurile.

Va trebui sa va asigurati ca toti cei implicai in ICO-ul dvs. sunt pe deplin verificati prin proceduri riguroase de KYC; acest lucru duce automat la acces liber la fondurile dvs. dupa incheierea vanzarii, in cel mai scurt timp posibil.

Doriti sa stiti ce poate sa faca ICO-ul dvs. diferit? Serviciul Clienti: un aspect cu siguranta neglijat. Existenta unei echipe sau a unui birou dedicat exclusiv acestui serviciu poate fi atat costisitoare, cat si obositoare. Aici solutia o ofera platformele de lansare ICO-uri: unele dintre ele ofera chiar suport pentru clienti 24/7, ca parte a pachetului de servicii integrate – astfel puteti fi siguri ca clientii dvs. sunt intotdeauna deserviti.

Ce reprezinta cu adevărat ICO Token Services?

Pentru a obtine servicii de inalta calitate, platforma pe care o alegeti trebuie sa acopere urmatoarele nevoi:

 • Conversie directa in tokenuri a monedelor USD / EUR / CHF cu carduri de credit, transfer bancar si plati cripto. Acest lucru va permite ICO-urilor sa abordeze o audienta mai larga, inclusiv oameni care nu au folosit inca criptomonede.
 • Portofel Cloud care functioneaza ca instrument de raportare a soldului, deoarece criptomonedele sunt intotdeauna stocate pe Portofelele Reci.
 • Procedura de due diligence si KYC (Know Your Customer). Verificarea AML, KYC, dar si a activitatii teroriste si a implicarii politice pentru a va oferi o asigurare completa a fondurilor. Acest lucru va imbunatati relatia cu banca.
 • Retrageri pentru investitorii ICO. Fondatorii ICO isi pot schimba tokenurile pe platforma. Acordul este recunoscut de banci, in plus, pentru volume mari, platforma intermediaza tranzactii OTC.
 • Arbitraj computerizat. Pentru a va asigura cel mai bun pret de vanzare a tokenurilor, acest serviciu va ofera posibilitatea de a plasa comenzi mai mici pe mai multe exchange-uri, astfel incat riscul oricaror eventuale probleme care pot aparea este diluat.
 • Asistenta multilingvistica live 24/7. Utilizatorii vor putea sa cumpere tokenuri cu un efort minim si vor fi asistati in timpul procesului de catre o echipa entuziasta de agenti de suport.

Pentru a va oferi o experienta sigura si placuta exista servicii dezvoltate exclusiv si usor de utilizat, cum ar fi CryptoCoin.Pro, unde amenintarea de intruziune este redusa la minimum si aveti, de asemenea, posibilitatea de a va mentine tokenurile intr-un singur loc in portofele multiple.

Ofertele initiale de moneda au fost vazute pana acum ca un proces dificil, care necesita mult timp si energie. Dar acum, cu toate aceste solutii nou dezvoltate care va ofera posibilitatea de a va gestiona in siguranta si usor fondurile intr-o singura platforma centrala, fara a mai fi nevoie sa va amintiti diferite portofele si adrese, singura preocupare va fi investitia in proiecte.

Nu pierdeti timp, creati-va propria realitate si faceti primul pas in promovarea propriului ICO prin simpla solicitare a unor sfaturi de specialitate calificate.

Sursa: www.medium.com

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.