Binance Labs – investitie de 3 milioane de dolari intr-un exchange cripto american

255 0

Stiri importante au venit saptamana aceasta de la Binance Labs, in timp ce divizia lor de investitii venture a anuntat o investitie semnificativa in exchange-ul specializat in tranzactii OTC Koi Trading din Statele Unite.

Binance Labs si Koi Trading

Intr-un comunicat de presa transmis ieri, Binance Labs a dezvaluit ca a facut o investitie de 3 milioane de dolari in Koi Trading, o suma relativ mica pentru cel mai mare schimb valutar de criptomonede, dar cu toate acestea o miscare remarcabila.

Koi Trading este un exchange cripto specializat in tranzactionare OTC cu sediul in San Francisco. Acesta vizeaza sa fie o optiune globala care respecta legislatia in vigoare pentru investitiile private din piata criptomonedelor. Koi ofera de asemenea asistenta in domeniul analizei datelor, al cercetarii cantitative si al consultantei in materie de conformitate.

Comentand decizia firmei de a investi in Koi, seful Binance Labs, Ella Zhang, a declarat:

“Misiunea Koi Trading este de a construi o punte intre monedele fiat si criptomonede intr-o maniera care sa fie conforma cu legislatia actuala. Acest lucru se aliniaza cu viziunea mai larga a Binance de a construi infrastructura care ofera libertatea schimbului de valori la nivel global”.

Koi are o echipa experimentata de fondatori, incluzand CEO-ul si fondatorul Hao Chen, care a adaugat: “Echipa noastra de traderi cu experienta si oamenii de vanzari isi vor uni fortele pentru a profita de numeroasele retele de tranzactionare in contrapartida din America de Nord, Asia si UE, construind punti peste obstacolele care divid in prezent piata de OTC-uri.”

 

Prevalenta tranzactiilor OTC pe pietele cripto

Tranzactionarea OTC in China este predominanta, cu atat mai mult cu cat pana de curand a fost activa o interdictie pentru platformele online de schimb de criptomonede, dar si din motive legate de reglementari si alte complicatii. In prezent, majoritatea tranzactiilor cripto chinezesti OTC sunt coordonate folosind o aplicatie chineza de chat numita WeChat. Cu toate acestea, aceste metode ii lasa pe cei implicati fara o optiune profesionista usor de utilizat, in care pot avea incredere.

Colaborarea Binance Labs cu Koi Trading isi propune sa ajute la inlaturarea dificultatilor de tranzactionare OTC la nivel global, oferind clientilor o optiune mai buna.

Chen a mai declarat:

“Cu ajutorul programului robust AML al Koi, a relatiilor bancare extinse in Statele Unite, a investitiilor de la Binance Labs si a increderii crescute in randul contrapartilor din China, ne propunem sa fim un nod de legatura in piata care va reduce asimetria de incredere si informare si va imbunatati rata de realizare a tranzactiilor OTC cu criptomonede“.

Piata OTC este in plina expansiune si in afara Chinei, chiar si in conditiile actuale de piata in stagnare sau scadere. La inceputul acestui an departamentul Circle pentru tranzactii OTC cu criptomonede realiza tranzactii individuale in valoare de peste 100 milioane de dolari.

 

Sursa imagine: bitcoinexchangeguide.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.