Meetup: Swazm – Soluții pentru scalarea Dapps

234 0

Tehnologia blockchain și aplicațiile distribuite (DApps) aduc promisiunea schimbării – o lume mai eficientă în alocarea resurselor, mai onestă și mai democratică. Dar precum orice proces emergent, această transformare sistemică înfruntă limitări tehnologice, incertitude în termeni de reglementare și dificultăți în a disemina cunoasterea avantajelor în rândurile publicului larg.

Cum vor scala Dapps pentru a susține sute de milioane de utilizatori, menținând standardele de viteză?

Cum vom putea aloca mai eficient resursele computaționale?

Prin aceste întrebări și multe altele, Asociația Blockchain România și Swazm vă invită să explorăm împreună provocările pe care Distributed Apps le confruntă și să vă prezentăm și o soluție – proiectul Swazm.

Vă așteptăm cu drag la sediul nostru din Bulevardul Dacia nr. 30, în cadrul clădirii Mecano Export Import, etajul 1, joi, 29 noiembrie, începând cu ora 18:30.

Draft Agenda:

18:30 – Deschiderea evenimentului
19:00 – Discurs de deschidere = provocări în ecosistemul blockchain – Adrian Stratulat – Director Executiv Asociația Blockchain România.
19:20 – Discurs – Swazm, veriga lipsă – Vali Mălinoiu, CEO/CTO Swazm.
19:40 – Demonstrarea tehnologiei
20:00 – Q&A și câteva cadouri supriză
20:30-21:30 – Networking și finalul evenimentului

 

Pentru participare vă rugăm să vă înscrieți pe pagina evenimentului: https://www.meetup.com/AsociatiaBlockchainRomania/events/256441741/

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.