New York: Signature Bank lanseaza platforma Signet pentru plati instant pe blockchain

352 0

New York isi urmeaza propriul drum in lumea criptomonedelor. La fel cum tarile estice au decis asupra propriilor reguli si reglementari, New York solicita ca platformele de schimb de criptomonede sa treaca printr-un proces de inregistrare si aprobare. Recent, Signature Bank a trecut printr-un asemenea proces de aprobare, avand ca scop lansarea unei noi platforme de tip blockchain, capabila sa proceseze plati digitale in timp real.

Noua platforma a anuntat marti ca a obtinut aprobarea si ca le va permite utilizatorilor sa inceapa procesarea platilor la 1 ianuarie 2019. Tranzactiile pot avea loc in orice moment al zilei, fara taxe sau intermediari, iar acestea se vor realiza imediat. Cu toate acestea, conditia de participare a clientilor la noua platforma este existenta unui sold de minimum 250.000 de dolari in cont.

Impreuna cu Signature Bank, compania TrueDigital Holdings LLC lucreaza, de asemenea, pentru a se reloca in New York, folosind tehnologia blockchain pentru a crea o platforma tehnica pentru operatiuni de schimb si de decontare. Cu toate acestea, platforma se concentreaza pe sustinerea pietei financiare.

Acum, existand aprobarea pentru Signature Bank pentru a functiona in New York, presedintele si CEO-ul Joseph DePaulo spune ca este “placut” sa poti lucra in cele din urma in zona inovarii reglementate a statului. El a comentat:

“Posibilitatea de a transmite in orice moment fonduri între clienții persoane juridice, verificati si aprobați de catre Bancă, este foarte valoroasă, în special din cauza creșterii vitezei și frecvenței la care își desfășoară acestia activitatea. După cum am afirmat, Signature Bank și-a luat angajamentul de a investi în infrastructura si tehnologie, iar platforma Signet este un rezultat al acestor investiții, alături de implementarea unor noi sisteme de operațiuni de împrumut, de aprobări de credite și de schimb valutar “.

Unul dintre președinții consiliului de administratie al Signature Bank, Scott Shay, a declarat că există o mulțime de industrii care vor beneficia de rapiditatea platformei.

Cu Signet, Signature Bank este acum in randul pionierilor inovatiei in domeniul platilor digitale intre companii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.