Contrar actualelor conditii de piata, Max Keizer sustine ca bitcoin va inghiti tot ce inseamna moneda fiat

596 0

Max Keizer, veteran pe Wall Street si gazda a emisiunii Raportul Keizer, nu este impresionat de prabudirea pietei Bitcoin si a criptomonedelor. Intr-un interviu acordat Bitcoinist, Keizer prezice ca Bitcoin (BTC) va creste la peste 100.000 de dolari.

“Pretul Bitcoin a crescut foarte mult si am vazut o corectie tipica. De cand am inceput sa cumpar BTC in 2011 la 1 USD, am vazut cateva perioade de acest fel”.

El adauga,

“Diagrama pe termen lung este in regula. E inca bullish”.

Cand a fost intrebat de ce piata cripto a cazut de acord cu piata de capital, Keizer a spus ca este in mare parte datorita modului in care percepem moneda digitala.

“Cred ca piata vede Bitcoin ca pe un activ <<de risc>>, deci cotatia lui se misca in acelasi sens cu cele ale actiunilor. La un moment dat, piata va intelege ca Bitcoin, la fel ca aurul si numerarul, este un activ <<fara risc>>. Cand piata va realiza acest lucru, vom vedea ATH-ul (all time high) ca pe un paradis sigur, capitalurile lichide se vor muta in Bitcoin”.

Keizer crede, de asemenea, ca trebuie sa vedem o imagine mai larga a modului in care Bitcoin este folosit in intreaga lume. Intrebat despre cresterea volumului BTC in Venezuela, o tara in criza din cauza hiperinflatiei, Keizer declara:

“Impotriva bolivarului, bitcoin si aurul au avut miscari ascendente incredibil de puternice. Folosind doar USD pentru a cartografia performanta si impactul BTC ar fi o viziune ingusta si inselatoare. Ganditi la nivel global”.

Keizer nu crede ca Petro – noua moneda din Venezuela care are ca activ suport petrolul – sau orice alta moneda ar reprezenta o concurenta reala pentru bitcoin.

Referindu-se la bitcoin ca la o “gaura neagra monetara”, care va “inghiti toate monedele fiat”, Keizer spune:

“Doar bitcoin are puterea de a crea o lume fara fiat, in timp ce distruge tot ceea ce ii sta in cale”.

El a recunoscut ca exista posibilitatea ca oamenii sa nu vada niciodata acea zi si ca bitcoin “ar putea fi folosit doar de catre succesorii nostri roboti”, dupa ce toti vom muri in urma unui “holocaust ecologic”, dar acestea sunt mici detalii.

Mai mult, Keizer minimizeaza temerile si indoielile legate de prabusirea pietei.

Puteti citi intregul interviu aici.

Leave A Reply

Your email address will not be published.